Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' – BUDDHA – 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

CommuniGuard Calivita – Protecţie împotriva radiaţiilor electromagnetice


Undele_magnetice

Trăim în era telecomunicațiilor, iar asta ne afectează sănătatea întotdeauna. Astăzi, viața noastră este aproape inimaginabilă fără aparate electrice. Acestea ajută la comunicare, cu ajutorul lor ne putem informa despre evenimentele curente, intr-un cuvânt, ne fac viața mai ușoară. Majoritatea dintre ele pot fi considerate indispensabile pentru o viață modernă.

În jurul aparatelor care funcționează pe bază de curent electric se creează un câmp electric sau magnetic. Cele mai frecvente surse de emanație a câmpurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicație, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, precum și sârmele și cablurile electrice.

Aceste câmpuri influențează organismul, cauzând simptome de tipul agitație, dureri de cap, dar influența lor permanentă poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (cicardian), poate cauza oboseală cronică, depresie, etc.

Totusi, alegem să ignoram aceste pericole doar pentru că nu ne putem imagina viața fără internet sau fără telefonul mobil. Cinci miliarde de oameni folosesc telefoane mobile, adică aproape trei sferturi din populația planetei.

radiatii-telefoane

Organizaţia Mondială a Sănătăţii suţine că persoanele care vorbesc în medie 30 de minute pe zi la telefonul mobil au un risc cu 40% mai mare de a dezvolta gliom, o formă de cancer cerebral. În plus, cercetătorii au raportat şi alte efecte secundare ale folosirii celularelor, cum ar fi schimbarea timpului de reacţie, somnolenţă sau schimbări ale activităţii cerebrale. În anul 2011, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus pentru prima dată telefonia mobilă la capitolul produse cu posibil risc cancerigen, pe aceeaşi listă cu plumbul şi noxele auto.

Mai grav este că cei mai expuşi la radiaţiile emise de telefoane sunt copiii, deoarece craniul lor este mult mai subţire decât cel al unui adult iar copilul ar trebui protejat până la 16-17 ani. Trebuie să știm că riscurile sunt de 3 ori mai mari la copii, deoarece aceștia sunt mult mai sensibili.
Si, cum știm că renunțarea la telefonul mobil nu este o opțiune, Calivita vine cu o soluție care ne poate proteja totuși sănătatea: CommuniGuard Calivita – Protecţie împotriva radiaţiilor electromagnetice.

CommuniGuard Calivita este o folie fabricată cu ajutorul unui program special de calculator, care poate întări bioenergia si sistemul de apărare al organismului împotriva influenței negative exercitate de aparatele care produc câmpuri electromagnetice.

Comuniguard

CommuniGuard Calivita acționează conform biofizicii. În cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzează stimularea moleculară sunt codați sub formă de parametri (litere, simboluri sau, pe înțelesul tuturor, note muzicale). Acestea sunt transformate în unități binare cu ajutorul unui program special, fiind apoi aplicate pe un mediu adecvat (în acest caz, folia de aluminiu). Deci, aceste informații sunt imprimate pe CommuniGuard Calivita într-un mod asemănător notelor muzicale . Iar pentru ca notele muzicale să se transforme în ,,melodie’’, este nevoie de un ,,instrument”: acesta este organismul uman și celulele sale.

Deci CommuniGuard Calivita nu este doar un scut protector, ci crește și rezistența organismului, armonizând aceste frecvențe.
Utilizarea foliei CommuniGuard Calivita este simplă și sigură deoarece nu blindează telefonul, nu duce nici la creșterea volumului de radiații, nici la consumul de energie.

Eficiența CommuniGuard Calivita a fost analizată de Institutul EUROTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanță a demonstrat, de asemenea, rezultate excelente.protectie telefon

Se aplică pe: telefoane celulare, laptopuri, interfoane de supraveghere copii, telefoane fără fir, pagere, interfoane, televizoare, cuptoare cu microunde, GPS, în maşină.
Lipiți  CommuniGuard Calivita pe partea posterioară a telefonului celular sau pe baterie. Nu este necesar să înlocuiți folia după o anumită perioadă (în afara cazului în care este deteriorată), nu trebuie reâncărcată. Efectul Communiguard-ului Calivita este continuu iar utilizarea este complet lipsită de pericol. communiguard pe laptop

Prin utilizarea autocolantului energia eliberată de undele electromagnetice nu se va diminua.
Se recomandă limitarea duratei de utilizare a telefonului celular şi a utilizării modului stand-by dacă acesta este ţinut aproape de inimă sau de organele sexuale. De asemenea, în cazul utilizării telefoanelor fără fir, interfoanelor de supraveghere copii sau a altor dispozitive electronice, se recomandă păstrarea unei distanţe de protecţie de 2 metri faţă de aparat.
Se recomandă schimbarea autocolantului în cazul în care se degradează (ştergere, fragmentare, îndoire sau altele).
Nu micşoraţi mărimea autocolantului pentru că  îi poate afecta performanţele.
Nu plasaţi autocolantul în interiorul cuptorului cu microunde, deoarece este dintr-un amestec de aliaje. Dacă utilizaţi autocolantul la cuptorul cu microunde, acesta trebuie plasat numai în exterior.
Nu lăsaţi autocolantele neutilizate la îndemâna copiilor.
CommuniGuard Calivita  nu este un dispozitiv medical, el este un autocolant care protejează organismul de efectele nocive ale radiaţiilor electromagnetice.

Pentru avizul CommuniGuard Calivita dați click aici: Avize.calivita.ro

Preț CommuniGuard Calivita77, 55 ron

Pentru a intra în posesia CommuniGuard Calivita dați click aici:  Cum-pot-cumpăra-mai-ieftin-orice-produs

V-ar putea interesa și: Detox-patch-Calivita

CaliViață vă doresc!

Și nu uitați: ,,Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli” Buddha

Acest site este deținut, administrat și menținut de Daia Mariana, telefon: 0727 318 370 / 0760 823 410; e-mail: daiamarianacalivita@gmail.com, distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menționat mai sus este singurul responsabil de conținutul acestui site iar Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici-o responsabilitate cu privire la acest site.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' - BUDDHA - 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

Priveste ... ♥ ... Zambeste

Scriu atunci cand simt !

imaginecontinua

Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.

Lucy Visinescu's Blog

Informatii si sfaturi despre dinti si nu numai