Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' – BUDDHA – 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

Polinesian Noni Calivita – anticancerigen / antitumoral


NONI-FRUIT

Produsul Polinesian Noni Calivita este un extract din MORINDA CITRIFOLIA / fructul  Noni.

În oferta CaliVita  fructul Noni se comercializează în două forme: lichidă și capsule.

În cazul formei lichide există două variante de comercializare : Polinesian Noni şi Organic Noni.

Polinesian Noni Calivita este obţinut din fructul Noni crescut în natură, în vreme ce Organic Noni Calivita este obţinut din fructul Noni provenit de la o fermă certificată ecologic.

Beneficiile consumului de Polinesian Noni Calivita:

– ajută la scaderea hipertensiunii arteriale;

– ajută la îmbunatățirea proceselor metabolice, îmbunătățește asimilarea nutrienților.

– roborant general;

 fortifiant al sistemului imunitar prin stimularea formarii celulelor T si B, precum și a macrofagelor și celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil să reziste îmbolnăvirilor.

– oferă protectie împotriva bolilor infecțioase prin pronunțatul său efect antibacterian (cu atât mai mult, această protecție este oferită în cazul afecțiunilor gastrice, prin forma lichidă : Liquid Noni și Organic  Noni).

fruct noni

– are capacitatea de a calma durerile fiind numit și aspirina polinesiană.

–  îmbunatățește starea generală psiho-fizică, ameliorează fluctuațiile stărilor psihice.– reglează somnul.

–  îmbunatățește funcțiile digestive. În acest caz este recomandat împreuna cu GreenCare, Liquid Chlorophyll, Acidophilus, Digest Ease, Digestive Enzymes, Paraprotex sau Probio Balance.

–  ajută la renunțarea  obiceiurilor dăunatoare, precum consumul de alcool, fumatul, consumul de droguri. În astfel de cazuri este recomandat împreună cu produse din gama Evening Primrose Oil, Smokerade, Rhodiolin, Stress Management B Complex sau OxyMax.  În cazul dependenței de droguri, Polinesian Noni Calivita estompează efectele sevrajului.

– este o soluție excelentă pentru tratarea disabilităților comportamentale (Alzheimer, tulburări maniaco-depresive, tulburări obsesivo-fobice, depresii). Pentru acest tip de afecțiuni este recomandat în asociere cu Super Soya Lecithin, Rhodiolin și Vital A / Vital B / Vital AB / Vital 0 (produsul Vital corespunzator grupei sanguine a pacientului).

– este un bun tratament adjuvant (posibil înlocuitor al tratamentului clasic) pentru cancer/ tumori/ neoplasme, efectul său fiind potențat prin combinarea cu Shark Aid și  Oxy Max.

– reduce reacțiile puternice la stres (în consecință, acționează ca un antihipertensiv).
– reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge și, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale. Este foarte benefică acțiunea lui imediată, după momentul în care a avut loc un infarct miocardic sau accident vascular.
– supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor atipice (specifice cancerului).

– acţionează sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.

Cu cele trei variante din fructul Noni de la Calivita puteți să:

Preveniți mai bine de 70% din bolile uzuale ale acestui secol. Gândiți-vă la acest remediu naturist ca la o sursă pură de sănătate, un plus de energie și vitalitate pentru dumneavoastră și familie, un stimulator eficient și natural al sistemului imunitar.
Tratați o boala deja instalată. Astfel, produsul Noni ajută în vindecarea a numeroase boli, de la cele mai ușoare până la cancer. Este un remediu important atunci când o persoană duce o luptă grea împotriva unei afecțiuni.

NoniPolinesian Noni Calivita: conținut flacon: 946 ml  pulpă din fructul Noni;

Preț flacon: 185,9 ron;

O lingură (15 ml) conţine: 500 mg Noni – pulpă fruct / 15 ml

Doza zilnică: 2 linguri /zi;

 

              Polinesian Noni tablete: conținut flacon: 90 capsule.

                              –  Conținut capsulă: 400 mg Noni (Morinda Citrifolia).

                       Preț flacon: 131,45 ron;

                       Doza zilnică: capsulă /zi;

  Pentru avizele produselor din gama Noni dați click aici:  avize.calivita. / avize.calivita.

Atenționări speciale în vederea consumului Polinesian Noni Calivita, varianta lichidă: după desigilare, flaconul se ține la rece; se ia numai cu lingura sau lingurița de plastic; se agită flaconul înaintea folosirii; se ia obligatoriu pe stomacul gol, cu 1/2 h înainte de masă. Se recomandă 3 luni consumul Polinesian Noni Calivita.

Pentru a intra în posesia produsului Polinesian  Noni Calivita dați click aici: /cum-pot-cumpăra-mai-ieftin-orice-produs/

V-ar putea interesa și : Noni-organic-calivita

CaliViață vă doresc!

Și nu uitați: ,,Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli” Buddha

Acest site este deținut, administrat și menținut de Daia Mariana, telefon: 0727 318 370 / 0760 823 410; e-mail: daiamarianacalivita@gmail.com, distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menționat mai sus este singurul responsabil de conținutul acestui site iar Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici-o responsabilitate cu privire la acest site.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' - BUDDHA - 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

Priveste ... ♥ ... Zambeste

Scriu atunci cand simt !

imaginecontinua

Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.

Lucy Visinescu's Blog

Informatii si sfaturi despre dinti si nu numai