Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' – BUDDHA – 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

Lion Kids C Calivita -Vitamina C pentru copii


animalute* Lion Kids C-Vitamina C pentru copii este un produs conceput special pentru copii, are un gust plăcut, este sub formă de figurine de animale, este ușor de mestecat și, foarte important, nu atacă dinții.

* Lion Kids C-Vitamina C pentru copii nu conține zahăr, iar îndulcitorul din compoziția sa (xilitolul), reduce riscul apariției cariilor dentare și contribuie la dezvoltarea sănătoasă a dinților copiilor.

* Lion Kids C-Vitamina C pentru copii este extrem de importantă în procesul de dezvoltare intensivă care afectează corpul copiilor în perioada de creștere, pentru a fi susținut permanent, deoarece Lion Kids C-Vitamina C pentru copii este esentială nu doar pentru formarea oaselor, ci și pentru funcționarea optimă a sistemului nervos și crearea aspectului normal al pielii.

  Recomandări Lion Kids C-Vitamina C pentru copii: 

– sistem imunitar slăbit;

– pentru o dezvoltare armonioasă; Puterea puiului tau

– în cazul infecțiilor repetate;

– recuperare în urma bolilor diverse;

– în urma unor răni;

– hemoragii gingivale, parodontită și dureri musculare.

La nivel global aproximativ 47% din cazurile de anemie afectează copiii preșcolari. Lion Kids C-Vitamina C pentru copii are un rol cheie în absorbția fierului scăzând astfel șansele de apariție a anemiei la copii.

Lion Kids C

* Ingrediente active / tabletă masticabilă :  Vitamina C – 75 mg ( acid ascorbic, măceșe, broccoli, pectină de mere, citrice);

Conținut flacon Lion Kids C-Vitamina C pentru copii  : 90 tablete masticabile;     

 Preț flacon Lion Kids C-Vitamina C pentru copii : 30, 69 ron;

Doza zilnică: 1-2 tablete masticabile;

Pentru  avizul produsului Lion Kids C-Vitamina C pentru copii dați click aici: avize.calivita

Pentru a intra în posesia produsului Lion Kids C-Vitamina C pentru copii dați click aici: /cum-pot-cumpara-mai-ieftin-orice-produs/

V-ar putea interesa și: /infant-formula-multivitamine-pentru-sugari-și-preșcolari/

CaliViață vă doresc!

Și nu uitați: ,,Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli” Buddha

Acest site este deținut, administrat și menținut de Daia Mariana, telefon: 0727 318 370 / 0760 823 410; e-mail: daiamarianacalivita@gmail.com, distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menționat mai sus este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita® International si entitățile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prevenție pentru sănătate și frumusețe

,,FIECARE OM ESTE AUTORUL PROPRIEI SALE SĂNĂTĂȚI SAU BOLI'' - BUDDHA - 0727 318 370 https://marianadaia.calivita.ro/home

Priveste ... ♥ ... Zambeste

Scriu atunci cand simt !

imaginecontinua

Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.

Lucy Visinescu's Blog

Informatii si sfaturi despre dinti si nu numai